• +86 07608862860
 • Contacteaza acum
 • Ai nevoie de un spray anti-piele?

  Timp de eliberare: 2020-07-07 17:39:23  Recunoscute: 8

  În contextul acestei crize pandemice COVID-19, toţi luăm măsuri de prevenire.În timp ce spălarea mâinilor cu apă şi săpun una dintre cele mai inteligente metode, folosind un spray de dezinfectant mână în timpul inaccesibilităţii la săpun şi apă este o alternativă mare.Este, de asemenea, o alternativă convenabilă.


  În plus, cel mai convenabil este spray-ul de dezinfectant, doar nevoie pentru a fi pulverizat peste mâini, corp, sau orice altă suprafață pe care doriți să dezinfecteze.Astfel de pulverizări dezinfectante pot fi folosite pentru curățarea diferitelor elemente și suprafețe.Sunt disponibile spray-uri de dezinfectare pentru pachete de familie, care pot fi folosite pentru a dezinfecta ghișeele de bucătărie, sufrageriile, camerele de oaspeți, toalete, băi, intrări și ieșiri, etc.


  Cu toate acestea, în timp ce vine vorba de aplicarea pe piele sau orice alt mod de a intra în contact cu pielea, unele spray-uri cu dezinfectant mână duce la uscarea pielii şi iritaţie.Dacă eşti unul dintre acei oameni cu piele sensibilă, ai nevoie de un dezinfectant pentru mâini.Puteți găsi un spray de dezinfectant pe bază de alcool cu agenți de hidratare pentru a preveni uscarea dacă doar experimentați piele uscată, dar nu poate preveni iritația.Pentru a combate atât uscarea, cât şi iritaţia, trebuie să utilizaţi un spray natural cu dezinfectant pentru mâini.Cum ar fi spray-ul natural de dezinfectant pentru mâini, fiecare spray natural pentru mâini, etc.


  Avem spray natural de dezinfectant pentru mâini.   în cantități diferite.Pentru a satisface toate cerințele de dezinfectare într-o astfel de criză, în afară de pachete de familie, avem, de asemenea, spray-uri de dezinfectant de buzunar   de diferite mărimi.


  Avem două categorii de ambalaje:

  unitate 11162;   Pachet de buzunar --50ml, 60ml, și 100 ml

  unitate 11162;   Pachet de familie --300ml, 500ml, și 1000ml


  Diferența dintre Spray și Gel


  Argintul nostru este un spray natural de dezinfectant al mâinilor.   compus din ioni de argint şi apă.Este, de asemenea, foarte eficient spray anti-microbian ca spray-uri pe bază de alcool.

  Să&3535;39;s vedea cum Spray este mai bun decât Gels

  Fără miros înţepător

  Unele geluri pe bază de alcool au un miros înţepător, puţini oameni pot “spune”;39;t tolerează mirosuri ascuţite ca acestea.Wher&351;101;ca spray-uri naturale, cum ar fi spray-ul nostru cu ioni de argint, a avut și;39;t conținând un miros ascuțit.În plus, produsele noastre conțin mirosuri artificiale dăunătoare.

  Uscarea rapidă

  În timpul utilizării gelului pe bază de alcool, acesta nu trebuie şters după aplicarea acestuia până nu se usucă.Durează cam 15-20 de secunde.Ștergerea înainte de acest interval poate lăsa aplicarea ineficientă.Cu toate acestea, vorbind despre spray-ul nostru natural de dezinfectant, are acțiune rapidă de uscare în aproximativ zece secunde.

  Mild și iritant-free

  Gelul de dezinfectant al mâinilor pe bază de alcool poate provoca uneori iritaţii, în special la persoanele cu piele sensibilă.Sanitizer gels cu o concentrație mare de alcool poate fi dur pe piele și poate duce la uscare dacă se utilizează fără agenți de hidratare.Wher&eng351;101;as, sprayul nostru natural este usor si iritant-free pentru piele.

  Funcție de umezire

  Consumul frecvent de geluri pe bază de alcool convenţional determină uscarea pielii, datorită acţiunii puternice a alcoolului.Ele pot face pielea uscată dacă cantitatea necesară de emoliente nu este prezentă în ele pentru a contrabalansa efectul alcoolului.Wher&351;101;ca, spray-ul nostru natural are agenți de hidratare adăugate pentru a preveni uscarea pielii și a menține nivelul de umiditate al pielii.

  Prin urmare, ionii de argint spray-ul nostru natural de mâini dezinfectante   outshines gels pe bază de alcool.Fără a îmbrățișa conținutul de alcool, produsul nostru conține ioni de argint pentru a ucide 99.9% de microbi.

  Avem spray cu dezinfectant de toaletă.   care este atât de eficient încât poate fi, de asemenea, utilizat ca spray cu dezinfectant pentru toalete   pentru nevoile de igienă sanitară.Acesta este, probabil,   cel mai bun spray de dezinfectant.


  100% Produs sigur și natural

  " Cu 100% nostru natural și sigur de a utiliza produsul,   Promitem să promovăm o igienă mai sigură " Bine.


  Disponibil din spray de buzunar dezinfectant   la pachet de familie, produsul nostru este extrem de piele-friendly și sigur.Conţine toate ingredientele sigure fără alcool, pigmenţi chimici şi parfum artificial sau esenţă.Fără culori sau pigmenți artificiali, produsul nostru este transparent în culori și are un miros ușor.Fabricat din ingrediente naturale 100% produsul nostru este un produs complet de curățare și un produs dezinfectant puternic.


  Anterior: De ce ai ales să foloseşti spra...

  Următor →: Care este cel mai bun deodorant d...