• +86 07608862860
 • Contacteaza acum
 • De ce ai ales să foloseşti spray-ul cu dezinfectant de mâini?

  Timp de eliberare: 2020-07-07 17:38:42  Recunoscute: 8

  De la epidemia de COVID-19 sau Coronavirus Novel, s-a răspândit în întreaga lume.Declarat ca o pandemie de către OMS, criza COVID-19 a afectat diferite ţări ale lumii.Informații privind prevenirea de la COVID-19 au fost înmulțite în toate domeniile șiා101;.Una dintre cele mai bune modalităţi de a rămâne în siguranţă este să vă spălaţi pe mâini la intervale regulate de săpun şi apă.


  În perioada COVID-19, dezinfectanţii şi dezinfectanţii de mână sunt extrem de importanţi.Timp de ore lungi, coronavirus rămâne pe diferite suprafețe care sunt atinse în mod regulat cu mâinile.Nu   spălarea mâinilor la timp, virusul ne poate infecta cu coronavirus atunci când mâinile noastre sunt atinse la ochi, nas, sau gura.Prin urmare, se recomandă să cureţi frecvent mâinile.Spray antiadeziv împotriva alcoolului   este considerat eficient și mai convenabil.


  Ce este dezinfectant de mâini Silver-ion?

  Argint-ion dezinfectant mână cuprinde   de argint-ioni.Silver-ions înseamnă atomi de argint din care exist ă într-o stare ionic ă.Din aceşti atomi, unul sau mai mulţi electroni au fost pierduţi.Ele posedă putere oxidantă și sunt folosite în principal ca dezinfectanți și sterilizatoare de rutină.Ele distrug complet bacteriile, viruşii şi ciupercile.Sunt sigure pentru oameni, animale şi plante.

  Funcțiile Sanitizatorului de mâini ionice:

  fuzion 9679;   Ucide toate tipurile de bacterii, virusuri şi ciuperci, complet.

  fuzion 9679;   Poate ucide rapid 99.99% de agenţi microbieni.

  fuzion 9679;   Pentru o lungă perioadă de timp după aplicarea iniţială, continuă să dezinfecteze suprafeţele.


  Alcool Mâini Sanitizatoare v/s Silver-ion Mână Sanitizatoare

  tipul 10070;   Protecție durabilă

  Argintion dezinfectant mână are o protecție de lungă durată de la microbi, lăsând mâinile moi, curate, și proaspete.Dar spray-ul anti-alcool funcţionează până se usucă mâinile.

  tipul 10070;   Miros mai bine

  Argintion dezinfectant mână miroase mai bine decât dezinfectant convenţional pe bază de alcool.

  tipul 10070;   Prevenirea uscării pielii

  Spray-ul cu ioni de argint are hidratări naturale care menţin echilibrul de umiditate al pielii şi reduc iritaţia chimică.Când se utilizează frecvent, spray-urile cu dezinfectant de alcool lasă mâinile uscate.Argint ioni dezinfectant are aceleași beneficii peste DIY mână dezinfectant spray alcool.


  DEY Mana Sanitizer Spray sau Homemade Hand Sanitizer Spray v/s Silver-ion Hand Sanitizer

  În timp ce există o potențială penurie de Sanitizatori în unele locuri, mulți oameni încearcă să facă spray-uri de mână Homemade dezinfectant.Cu toate acestea, oamenii nu ar trebui să încerce să facă spray-uri de mâini dezinfectante de casă   fără îndrumare de specialitate.

  Let&3559;s analizeze

  tipul 10070;   Eficacitatea produsului

  Există diferite riscuri implicate, în mod critic utilizarea ingredientelor care se pot dovedi ineficiente pe coronavirus.Mai exact DIY spray natural cu dezinfectant manual   care nu conţine alcool poate conţine alte ingrediente, cum ar fi clorura de benzalconiu şi uleiurile esenţiale.Aceste dezinfectante de mână pot reduce creșterea germenilor, dar nu le va eradica.Wher&eng351;101;as, sprayul de mână cu ioni de argint are proprietăți antimicrobiene puternice.Utilizarea sa nu are efecte dăunătoare.

  Wher&eng351;101;as, Silver ion hand sanitizer spray se face de experți cu ingrediente corecte care se dovedesc a fi extrem de eficiente în eradicarea germenilor.În mod eficient ne protejează de infecţia cu coronavirusul.

  tipul 10070;   Respectarea orientărilor OMS

  Spray cu dezinfectant de mână DIY nu poate avea ingredientele corespunzătoare pentru a o face conform recomandării OMS.Numai alcool dezinfectant pentru mâini de casă   atunci când se face cu concentrația de alcool set poate dovedi bine.Wher&eng351;101;as, Silver-ion Sanitizers dovedesc a fi eficiente, deoarece acestea sunt realizate de producători licenţiați, în conformitate cu orientările OMS.


  Cum să foloseşti dezinfectant de mâini de argint-ion?

  fl10044;   Spray Silver-ion dezinfectant pe mâinile tale și lăsați-l să se usuce.

  fl10044;   Acest spray poate fi folosit şi pe orice suprafaţă pentru a asigura un scut protector de lungă durată.

  fl10044;   Folosit pentru a dezodoriza obiecte în jurul casei.


  Prin urmare, Silver-ion dezinfectant spray este o opțiune ideal ă și convenabilă pentru cei care doresc să folosească alcool-free naturale dezinfectant mână.

  Anterior: Utilizaţi clorură de benzalconi...

  Următor →: Ai nevoie de un spray anti-piele?