• +86 07608862860
 • Contacteaza acum
 • Utilizaţi clorură de benzalconiu Nu se spală Sanitizer de spumă pentru a proteja sănătatea mâinilor

  Timp de eliberare: 2020-07-07 17:38:28  Recunoscute: 8

  În zilele noastre, mulţi oameni sunt tentaţi să cumpere dezinfectante care ucid 99.99% pentru a scăpa de infecţii şi boli.Spălarea mâinilor cu apă este o modalitate eficientă de a reduce microbii pielii şi de a elimina transmiterea bolilor infecţioase.


  Spălarea mâinilor noastre nu va fi întotdeauna convenabilă sau posibilă, mai ales atunci când am fost în afara sau în spitale, dar utilizarea dezinfectanților de mână poate oferi cea mai bună alternativă la săpun și apă.Ştim cu to ţii că în această situaţie covid19, încercăm din răsputeri să rezistăm bolii prin spălarea mâinilor.   Mana igiena este cel mai usor mod de a ne proteja indiferent de situatie.


  Poţi să-ţi dezinfectezi mâna folosind acest clorid de benzalconiu cu uşurinţă care ucide efectiv 99.9% microbii!


  Acest dezinfectant cu clorură de benzalconiu are o sterilizare cu spectru larg foarte eficient.Putina cantitate mica de adaugare poate atinge un efect antibacterian excelent.Această spumă de dezinfectant manual este utilizată în mod obișnuit în gospodăria tuturor fetelor și este utilizată la scară largă în medicină.Când te duci la spital, ar trebui să-l foloseşti în acest moment pentru a nu spăla spume antiseptice.Este important să păzim mâinile pentru a ne proteja prin eliminarea răspândirii bolii.

   

  Benzakoniu Clorură cu spumă:

  cap-202;   ușoară necatimulată și siguranța aplicării clinice

  Această sticlă de spumă de dezinfectant manual este perfect sigură pentru uz familial şi atunci când vine vorba de copii.Se poate deschide cu ușurință prin apăsarea dozatorului de pompă pentru a se aplica rapid apoi acoperit bine, care asigură necontaminat.

   

  cap-202;   Nu există iritații la piele, membrana mucoasă și ochi, și nu are alergie la piele

  Este normal ca dezinfectanţii de mâini pe bază de alcool să se usuce după aplicarea în piele.Dar în această mână spumă de dezinfectant cu clorură de benzalconiu este cel mai bine să se aplice dacă suferiți de sensibilități la piele.Acest produs este sigur pentru fiecare tip de piele, dar nu poate cauza uscare după aplicarea pe suprafaţa pielii noastre.

   

  cap-202;   Plină şi densă spumă, meticuloasă, curăţată toată suprafaţa mâinilor şi a pielii

  Noi, de obicei, favorizează sentimentul de un dezinfectant de mână spumant atunci când se aplică în mâinile noastre și tind să-l răspândească mai consistent pentru o acoperire mai bună dezinfectant, care cu siguranță curăță toată suprafața pielii.Această spumă dezinfectant de mână oferă mai multă utilizare chiar dacă stoarce o cantitate mică de spumă se poate răspândi pentru a acoperi întreaga mână, dar cu cât mai versatil spuma, cu atât mai bine.

  cap-202;   O cantitate mică ucide 99.99% germeni

  Lupta împotriva răspândirii germenilor care s-au dovedit clinic a elimina 99.99% de boli care pot provoca boli.Acest dezinfectant antibacterian cu spumă este cel mai bun pentru toată lumea, mai ales în spitalele medicale.

   

    În cele din urmă, această spumă de clorură de benzalconiu ne permite să oferim o opțiune de dezinfectant mână fără uscarea și iritarea pielii noastre, care este sigur să fie utilizat de mai multe ori pe zi.Ne poate ajuta să oferim cea mai bună cale de protecţie împotriva infecţiilor cu mâna.Această sticlă non-grea este convenabilă pentru a transporta în timp ce în spital sau whor&fard35; 101;oriunde vă aflați.Vă recomandăm acest produs.

  Anterior: Cum să alegi detergent de mâini...

  Următor →: De ce ai ales să foloseşti spra...